[DE] A. Wittman

Esittele itsesi, alter-egosi sekä varustekokonaisuutesi.

Valvoja: Ylläpito

wittman
Viestit: 23
Liittynyt: 06 Maalis 2009, 08:43
Paikkakunta: Ruukki, Siikajoki

[DE] A. Wittman

ViestiKirjoittaja wittman » 14 Loka 2012, 20:35

Sotaretki alkoi Wittmanin osalta Ranskan rintamalla wehrmachtin uniformussa, jossa hän palveli Pak-37 tykin miehistössä lataajana.
Huolimatta taistelussa osoitetusta pelkuruudesta, ilmeisesti osaston kokemien tappioiden ja omia saavutuksia liioittelevien raporttien ansiosta, Jugoslavian kampanjaan mennessä hän yleni Leutnantiksi.
Syksy -41 Balkan: Pirullisten sissejä vastaan käytyjen taisteluiden aiheuttamien traumojen edesauttama alkoholin liikakäyttö ja sekaantuminen 17 vuotiaaseen juutalaistyttöön päättivät uran wehrmachtissa.. Seuraava osoite löytyi keskitysleiriltä, rodunhäpäisijän leima harteilla..
Kevät -42: Varmalta näyttänyt kaasutus ja leirin kulkutaudit saivat väistyä oletettevimman kuolintavan listalta kun 36.Waffen ss divisioona(tässä vaiheessa vielä prikaatin statuksella) tarvitsi täydennyksiä partisaanien jahtaamiseen. Wittmanin ja kahdeksan muun vangin ura ss-Dirlewangerissa alkoi arjalaisittain, perusteellisella turpiin saamisella ja tiedolla että he edustivat kaikkea sitä mätää p*skaa, mikä pitäisi hävittää kolmannesta valtakunnasta.
Voimakas itsesuojeluvaisto ja suorastaan ilmiömäinen kyky vierittää vastuu virheistä muille, mahdollistivat sen että kesään -44 mennessä, Wittman oli hankkinut itselleen lokoisan tehtävän moottoripyörä lähettinä. Varsovan kansannousun hiljentämisen aikana Wittman osallistui joukko-osastonsa kanssa useisiin rikoksiin ja julmuuksiin vihollisia ja siviileitä kohtaan. Tästä hänet palkittiin 2lk. rautaristillä.
Kesäkuu -45: Puna-armeijan joukot saartavat karkumatkalla olleen joukon ss.n rangaistusosaston miehiä.. Tovereidensa tavoin, Wittman kokee ikävän ja väkivaltaisen lopun, pienen nimettömän suon reunalla bensiinillä valeltuna. Hautaa ei merkitä, eivätkä puna-armeijan sotilaat juurikaan osoita kunnioitusta vainajille polkiessaan hiiltyneet jäänteet T-34 vaunun telaketjuilla suohon.
Viimeksi muokannut wittman, 24 Loka 2012, 12:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Palaa sivulle “Henkilötiedot”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija