Foorumin päivitys ja torjuntavoitto bottirintamalla

Uutiset ja ilmoitukset koskien tätä keskustelulautaa sekä Etulinjaa yleisesti.

Valvoja: Ylläpito

Speidel
Etulinjan jäsen
Viestit: 812
Liittynyt: 18 Loka 2007, 22:13
Paikkakunta: Esbo

Foorumin päivitys ja torjuntavoitto bottirintamalla

ViestiKirjoittaja Speidel » 31 Loka 2012, 21:01

Kuten hyvät fooruminkäyttäjät olette varmaan huomanneet, foorumia on jo jonkin aikaa päässyt häiritsemään bottien spämmiviestit. Onneksi foorumilla on kuitenkin ollut alusta asti kirjoitusoikeudet värväystoimiston kautta, joten botit eivät ole päässeet yleisille osioille spämmäilemään. Foorumi on nyt kuitenkin päivitetty uuteen versioon ja rekisteröitymisen yhteyteen on liitetty CAPTCHA-verifiointi, jonka pitäisi estää bottien ylenmääräinen tihutoiminta.

Bottien jumalattoman elektronisen sodankäynnin huonoja puolia tosin oli se, ettei foorumin ylläpito kyennyt aina huomaamaan niitä oikeita ihmisiä jotka rekisteröityivät foorumille bottiviestien tulvan alta. Nyt ongelman pitäisi olla ratkennut ja uudet käyttäjät saavat kirjoittamisoikeudet inhimillisen ajan sisällä.

Mikäli et ole kuitenkaan saanut vielä kirjoitusoikeuksia foorumille, niin ilmoittaudu värväystoimistoon sääntöjen mukaisesti!
Vannoivat näin pojat urheat siellä:Orjuus pois, taikka menköön henki,niinkuin mennyt on isienkin,
kunnia kuolla on vapauden tiellä. Tää vala on murtumaton.

Avatar
Vuorikari
Etulinjan jäsen
Viestit: 356
Liittynyt: 19 Loka 2007, 11:12
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Foorumin päivitys ja torjuntavoitto bottirintamalla

ViestiKirjoittaja Vuorikari » 01 Marras 2012, 19:28

Taistelussa tuhoutuneiden robottien sulattaminen aloitettiin ja kertyneitä raatoja poistettiin noin 10 000. Mikäli et vielä on käyttäjätunnustasi värväystoimistossa varmentanut, tee se heti välttyäksesi bottiholokaustin sivullisuhreilta. Näin käyttäjä tulee kirjoittaneeksi vähintään yhden viestin, jonka avulla viestittömät käyttäjät voidaan poistaa tarpeettomina. Keskustelulautaa kun pystyy lukemaan rekisteröitymättäkin.


Palaa sivulle “Ilmoitustaulu”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija