Käyttäjänimi:
Salasana:

 

Otamme mielellämme uusia jäseniä, kunhan he ovat aktiivisia ja oikeasti innostuneita osallistumaan toimintaamme.Jäsenyyden ja tapahtumiin osallistumisen edellytyksenä on:

  • Vähintään 18 vuoden ikä. Mahdollisten haavereiden sattuessa vastuu on harrastajalla, ei harrastajan vanhemmilla.

  • Lähtökohtaisesti harrastus vaatii omat henkilökohtaiset varusteet jostakin ryhmämme varustekokonaisuudesta.

  • Aikomus osallistua fyysiseen toimintaan aktiivisesti (tapahtumat).

  • Mahdollisuus ja vakaumus selata ja kirjoittaa ryhmämme keskustelulaudalle aktiivisesti.

  • Tarpeeksi hyvä peruskunto, jotta kaikenlainen re-enactment-toiminta onnistuu ongelmitta (sulkeiset, marssiminen, taisteluharjoitukset, yms.)Miten haet mukaan toimintaan:

  • Ota meihin yhtettä. Lähetä sähköposti osoitteeseen tiedustelu ÄT etulinja PISTE net. Kerro postissa nimesi, ikäsi, osapuolesi ja varusteesi. Emme vaadi täydelliseen varustekokonaisuuteen investointia päästäksesi ensimmäiseen tapahtumaan, mutta osallistumistasi ajatellen pohja varustukseen tulisi löytyä omasta takaa. Kerro kuka olet, mikä sinua re-enactmentissa kiinnostaa. Käsiteltyämme postisi lähetämme kutsun sopivaan tapahtumaan.

  • Osallistu tapahtumaan. Tarkoituksena on, että näet toimintaamme ja tutustumme toisiimme. Lisäksi näemme sähköpostissa listaamasi varustekokonaisuuden. Huomioi, että tapahtumia on epäsäännöllisesti. Tästä johtuen tapahtumien välillä saattaa olla useita kuukausia. Lisäksi tapahtumia on erilaisia ja erilaisilla teemoilla, jolloin kaikki varustekokonaisuudet eivät aina sovi tapahtuman luonteeseen.

  • Osallistuttuasi tapahtumaan mietimme puolin ja toisin jäsenyyttäsi. Vastasiko toimintamme mielikuviasi: onko harrastusporukkamme sellainen, johon haluat kuulua, ja koemmeko, että olet siihen sopiva. Harrastamme historiaa porukassa hyvässä hengessä. Meidän porukan henkeen eivät kuulu esimerkiksi poliittinen toiminta, oman edun ajaminen tai riidanhakuisuus. Yhteisen harrastuksen, tapahtumien ja keskustelulaudan aktiivisuuden lisäksi meitä yhdistää kaveruus - haluamme pysyä tällaisena porukkana jatkossakin.

  • Päätämme jäsennyydestäsi. Jos pääset Etulinjan jäseneksi, lisätään käyttäjätilisi keskustelulaudan Etulinja-käyttäjäryhmään. Näin pääset selaamaan Etulinjan privaattiosiota, josta löytyy myös ohjeet uusille jäsenille. Tässä vaiheessa edellytämme myös jonkin ryhmämme varustekokonaisuuden omistamisen.